LIVE UNDERVISNING! Find din Enneagramtype - hjemme fra sofaen -og lær at bruge din viden med det samme

Enneagram Basic online er live undervisning der giver dig de praktiske redskaber til at opnå større selvindsigt og styrke din personlige udvikling - endda hjemmefra! Fuldstændig som at gå på kursus. Og så kan du gense optagelse af undervisningen så ofte du vil et helt år efter.

BOOK DIN PLADS HER

"Kurset har givet mig en ny synsvinkel og hjælper mig rent faktisk med personlig udvikling."

- Manmeet Sahota, tidligere deltager på Basic-kurset

Gå i dybden med din personlige udvikling

Enneagram Basic online, er et forløb over 6 halve dage, hvor du får de praktiske redskaber til at forstå dig selv og dem omkring dig. Flemming Christensen er formodentlig den førende ekspert i Enneagrammet i Danmark og leverer banebrydende værktøjer og metoder til Enneagrammet.

 

Vejen til større livsglæde og personlig tilfredshed

På dette grundkursus i Enneagrammet, vil du få ny viden som du kan bruge både i privatlivet og på arbejdspladsen. Du vil få præsenteret alle typerne, lære at bruge din viden om typerne i praksis samt få en generel introduktion til Enneagrammet. Mellem modulerne, vil du få releksionsspørgsmål, som kan hjælpe dig med at bundfælde din viden. Derudover kan du forvente følgende:

Find din type mere sikkert

Lær hvordan du hurtigt og mere effektivt finder din egen eller andres typer. På grund af onlineformatet vil du modtage (NYT) materiale om typerne, der gør det lettere for dig at få et overblik over typerne, hvilke typer der ligner hinanden samt en oversigt over unikke kendetegn for typerne.

Intensivt, fokuseret og målrettet

Øvelserne foregår i mindre øvegrupper, hvori der hurtigt bliver skabt et højt niveau af tillid og fortrolighed. Det er vores erfaring med øvegrupperne, at udbyttet er på niveau med udbyttet på traditionelle kurser – og i nogen tilfælde endda højere på grund af det fokuserede arbejde i øvegrupperne.

Gense optagelserne så ofte du vil

Efter kurset får du adgang til hele undervisningen, fordi det hele bliver optaget på video. På den måde vil du i de efterfølgende 12 måneder kunne gå tilbage og gense de dele af teorien du ønsker at repetere.

Detaljer om kurset

Enneagram Basic online, er for dig, der ønsker at blive klogere på dig selv og andre, blive bedre til at bygge gode relationer eller til at performe på din arbejdsplads. Undervisningen foregår live, og vil være en kombination af teori og øvelser i øvegrupper.

Skal jeg vide en masse om Enneagrammet for at deltage?

Nej. Kurset er tænkt til nybegyndere eller folk der gerne vil opleve en ny måde at få præsenteret Enneagrammet. Du modtager materiale inden kurset, så du kan sætte dig ind i de grundlæggende tanker. Har du tidligere deltaget på et Enneagram Basic, vil du på dette onlinekursus få nye materialer og få typerne præsenteret på en ny måde.

Hvornår afholdes kurset?

Den 15.-17. maj
samt
den 12.-14. juni

alle dage kl. 9.00-12.00.

Hvordan afholdes kurset?

På Zoom mødeportal, så du kan deltage hjemmefra.

Hvad koster kurset?

Den normale pris for et sådan kursus er 3.750 kr. Men ved at afholde dette kursus online, slipper vi for udgifter til kursuslokaler, forplejning m.m., og derfor kan du komme med til kun kr. 999 + moms.

BOOK DIN PLADS

"Tak for nogle forrygende dages roller coaster. Enneagram Basic har åbnet et nyt perspektiv for mig."

- Mariann, tidligere deltager på Basic-kurset

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et værktøj til personlig udvikling, der giver dig større forståelse for dynamikken mellem mennesker og for hvad der motiverer os.

Enneagrammet består af 9 typer. Alle Enneagramtyper adskiller sig fra hinanden på flere områder, deriblandt:

  • Motivation og kernekompetencer
  • Kommunikation og reaktionsmønstre
  • Selvforståelse og grundlæggende antagelser om verden

Enneagrammet forklarer, hvorfor du trives i et højt arbejdstempo eller hvorfor du får ny energi af dybe samtaler. Modellen giver også nøglen til at forstå, hvorfor  kollegaer nogle gange reagerer voldsomt på din velmente feedback. Eller hvorfor du og din partner går fejl af hinanden gang på gang.

 

Du modtager en gratis ebog om Enneagrammet!

Som en del af Enneagram Basic online, modtager du en gratis ebog om Enneagrammet. Her vil du få indblik i hvad Enneagrammet er, hvad det kan bruges til, beskrivelse om Enneagramtyperne og meget mere.

Din underviser på kurset

I mere end 20 år har Flemming Christensen fra THINK ABOUT IT kombineret discipliner indenfor psykologi, personlig udvikling og ledelse.

I årenes løb har Flemming hjulpet virksomheder som DR, Novo Nordisk, Lægemiddelstyrelsen og Dansk Flygtningehjælp med at forbedre ledelse og teamarbejde. Derudover er han coach og flittig oplægsholder.

Flemming er forfatter til en lang række bøger om den praktiske anvendelse af Enneagrammet. 

Book din plads i dag

Den normale pris for et sådan kursus er 3.750 kr. Men ved at afholde dette kursus online, slipper vi for udgifter til kursuslokaler, forplejning m.m., og derfor kan du komme med til kun kr. 999 + moms.

BOOK DIN PLADS
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.