Find din Enneagramtype og lær at bruge din viden med det samme

Enneagram Basic giver dig de praktiske redskaber til at opnå større selvindsigt samt styrke din personlige udvikling og dine relationer.

Book plads 11.-13. juni, 2021
Book plads 1.-3. oktober, 2021

"Kurset har givet mig en ny synsvinkel og hjælper mig rent faktisk med personlig udvikling."

- Manmeet Sahota, tidligere deltager på Basic-kurset

Gå i dybden med din personlige udvikling

Enneagram Basic er et forløb i personlig udvikling over 3 dage, hvor du får de praktiske redskaber til at forstå dig selv og dem omkring dig. Flemming Christensen er formodentlig den førende ekspert i Enneagrammet i Danmark og leverer banebrydende nye værktøjer og metoder til Enneagrammet.

 

Vejen til større livsglæde og personlig tilfredshed

På dette grundkursus i Enneagrammet, vil du få ny viden som du kan bruge både i privatlivet og på arbejdspladsen. Du vil få præsenteret alle typerne, lære at bruge din viden om typerne i praksis samt få en generel introduktion til Enneagrammet. Derudover kan du forvente følgende:

Find din type mere sikkert

Lær hvordan du hurtigt og mere effektivt finder din egen eller andres typer.

Inspirerende typebeskrivelser

Arbejd med helt nye positive beskrivelser af typerne, der både er motiverende og lette at arbejde med.

Lær at bruge din viden hurtigere

Arbejd med de nye kompetenceniveauer, der er nyttige at lære for at anvende Enneagrammet optimalt.

Detaljer om kurset

Enneagram Basic er for dig, der ønsker at blive bedre til at bygge gode relationer eller til at performe på din arbejdsplads. 

Skal jeg vide en masse om Enneagrammet for at deltage?

Nej. Kurset er tænkt til nybegyndere eller folk der gerne vil opleve en ny måde at få præsenteret Enneagrammet. Du modtager materiale inden kurset, så du kan sætte dig ind i de grundlæggende tanker.

Hvad koster kurset?

Den normale pris for et sådan kursus er 3.750 kr. Men ved at vi hjælpes lidt ad, hvor du sørger for egen forplejning og selv medbringer kursusmateriale, og vi sørger for lokaler og undervisning, kan du komme med til kun kr. 1.999 + moms.

Book den 11.-13. juni, 2021 Book den 1.-3. oktober, 2021

Hvad er Enneagrammet?

Enneagrammet er et værktøj til personlig udvikling, der giver dig større forståelse for dynamikken mellem mennesker og for hvad der motiverer os.

Enneagrammet består af 9 typer. Alle Enneagramtyper adskiller sig fra hinanden på flere områder, deriblandt:

  • Motivation og kernekompetencer
  • Kommunikation og reaktionsmønstre
  • Selvforståelse og grundlæggende antagelser om verden

Enneagrammet forklarer, hvorfor du trives i et højt arbejdstempo eller hvorfor du får ny energi af dybe samtaler. Modellen giver også nøglen til at forstå, hvorfor kollegaer nogle gange reagerer voldsomt på din velmente feedback. Eller hvorfor du og din partner går fejl af hinanden gang på gang. Du kan læse mere om Enneagrammet på vores THINK ABOUT IT hjemmeside her.

 

"Tak for tre forrygende dages roller coaster. Enneagram Basic har åbnet et nyt perspektiv for mig."

- Mariann, tidligere deltager på Basic-kurset

Din underviser på kurset

I mere end 20 år har Flemming Christensen fra THINK ABOUT IT kombineret discipliner indenfor psykologi, personlig udvikling og ledelse.

I årenes løb har Flemming hjulpet virksomheder som DR, Novo Nordisk, Lægemiddelstyrelsen og Dansk Flygtningehjælp med at forbedre ledelse og teamarbejde. Derudover er han coach og flittig oplægsholder.

Flemming er forfatter til en lang række bøger om den praktiske anvendelse af Enneagrammet. 

Book din plads i dag

Den normale pris for et sådan kursus er 3.750 kr. Men ved at vi hjælpes lidt ad, hvor du sørger for egen forplejning og selv medbringer kursusmateriale, og vi sørger for lokaler og undervisning, kan du komme med til kun kr. 1.999 + moms. Bemærk at tilmelding er bindende, men at du altid kan flytte til et andet hold.

Book plads 11.-13. juni, 2021
Book plads 1.-3. oktober, 2021
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.