Optagelser fra første aften

Herunder kan du se eller gense optagelserne fra den første aften. 

Denne video er optagelsen fra hele webinaret den 12. juni 2019. 

Videoen er den samlede video og videoerne herunder er dele af den samlede video.

 

Denne video omhandler det lukkede loop, hvorfor det er svært at forandre sig og gennemføre personlig udvikling.

 

Denne video omhandler hvordan vi kommer ud af balance med vores center (krop, hjerte og hoved) samt hvordan Type 1 som eksempel genopdager balancen i sit center.

 

Denne video omhandler hvordan vi kommer ud af balance med hjertecenter, hvordan Type 4 som eksempel genopdager balancen i sit center.

 

Denne video omhandler hvordan vi kommer ud af balance med hovedcentret samt hvordan Type 7 som eksempel genopdager balancen i sit center.

 

Denne video omhandler hvordan der findes en frygt bag ved den traditionelle eller klassiske Enneagram frygt. Værktøjet hedder Immunity to Change og er udviklet af professor Robert Kegan og Lisa Lahey.

 

Alle videoer til anden aften 

Herunder kan du se nogle af de pre-optagede optagelser, som vi havde planlagt at vise den 26. juni 2019. Nu har vi besluttet at hele webinaret den 26. juni 2019 køres LIVE - så derfor kan de se videoerne som en slags forberedelse til den anden aften.

Denne video er optagelsen fra hele webinaret den 26. juni 2019.

 

Denne video omhandler hvordan du starter det rigtige sted med din anvendelse af Enneagrammet.

Inden for sportens verden er man ganske godt klar over, at det er spild af gode kræfter at være for ambitiøs med sin træne, og at nye færdigheder skal opbygges over tid og i den rigtige rækkefølge.

Brug denne viden i din brug af Enneagrammet og opnå et personligt gennembrud med dit Enneagram-arbejde.

 

Denne video omhandler hvordan du øver dig på at træne dit nærvær gennem en række triggere.

På online uddannelsen gennemgår du 9 triggere, der bl.a. handler om triggere for feedback, nære relationer, instinkter etc.

I denne lille video får du en fornemmelse af, hvad en trigger kan anvendes til.

 

Denne video omhandler hvordan du kan lave dig en MASTER-plan, der hjælper dig med at fokusere på netop de emner i dit professionelle og private liv, der gør det muligt for dig at komme i mål med dine passioner og projekter.

 
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.