SKAL DU MED PÅ DANMARKS MÅSKE MEST PRAKTISKE OG UDBYTTERIGE UDDANNELSE I ENNEAGRAMMET?

Kursist nummer 1.064 har netop tilmeldt sig Enneagrammet Next Level - onlineuddannelsen, der er en del af Danmarks mest komplette, velgennemtestede og effektive træningskoncept indenfor Enneagrammet.

Skal du være nummer 1.064 der tager din Enneagramviden til det næste niveau, ved at kombinere Enneagrammet med andre værktøjer, der gør selvindsigten fra Enneagrammet praktisk anvendelig?

Næste hold starter den 7. september 2020

00

DAGE

00

TIMER

00

MIN

00

SEK

DU BESTEMMER RAMMERNE

Du kan se videoer læse og træne når det passer ind i dine planer, du sparer tid og penge på transport og dit kursuslokale er gratis. Bryg dig en kop af din yndlingskaffe eller te, og lav præcis de rammer for læring, der passer dig - derhjemme i fred og ro eller på farten.

INTERNATIONALT ANERKENDT

Du bliver en del af et exeptionelt læringsmiljø hvor Flemming Christensen og Russ Hudson er garanti for en både brugbar, professionel og unik præsentation af Enneagrammet på et internationalt meget højt niveau.

BLEV EN DEL AF DET NYE FÆLLESSKAB

KURSET INDEHOLDER

12 online moduler 
- svarende til 6 dages træning
150 siders PowerPoint med teori
12 arbejdshæfter på 200 sider
Øvelser til hvert modul
Deltagerbevis
Onlinemøder i øvegrupper
Ekstra moduler m. Russ Hudson
Stil spørgsmål & modtag feedback

Du kender allerede noget til Enneagrammet(*), og søger konkrete værktøjer til at anvende det i praksis!

(*) Hvis du har deltaget på et Enneagram Basic, er du klar til denne uddannelse.

 • Lær hvordan alle de fundamentale elementer i Enneagrammet hænger sammen (typen, vingerne, niveauerne, pilene, triaderne, instinkterne etc.). Her vil du få genopfrisket din basale viden om Enneagrammet på en helt ny og praktisk måde.
 • Lær hvordan du bevæger dig op i niveau - et niveau ad gangen med en unik udviklings- og kompetenceguide for netop din type.
 • Lær hvordan du kan træne nærvær gennem et specialdesignet nærværs-forløb per type.
 • Lær om psykologien bag, hvorfor det er så svært at lave et egentligt og langtidsholdbart gennembrud med din personlige udvikling og lær at kombinere andre udviklingsværktøjer med din viden om Enneagrammet.
 • Lær hvordan arbejdet med dine instinkter kan anvendes til at forbedre dine relationer.
 • Lær hvordan du finjusterer / finkorrigerer dit selvbillede (Ego) og din indre kritiker (SuperEgo) i så små skridt ad gangen, at du realistisk set kan skabe den forandring i dit liv, som du ønsker dig.
 • Lær hvordan du finder din modstand mod forandringer og dermed får et gennembrud i din personlige udvikling.
 • Lær hvordan du arbejder med din livspassion og undgår at din type står i vejen for dig.
 • Lær at omsætte alt det Enneagrammet peger på, (udviklingspile, niveauer, vinger, instinkter etc.) til en praktisk udviklingsplan for dig selv - og eventuel for andre, hvis du arbejder som coach, underviser eller leder.

Du kan tage onlineuddannelsen som selvstarter eller deltage på næste hold med start den 9. marts 2020. Klik her for at sikre dig en plads på Danmarks måske mest praktiske og effektive uddannelse i Enneagrammet.

Hvilket indhold gør denne uddannelse unik?

Enneagrammet Next Level - onlineuddannelsen indeholder helt unikke og, for Enneagram-brugeren, nye værktøjer, der ikke er præsenteret før i Danmark.

Du vil blandt lære, hvordan man kombinerer andre værktøjer med Enneagrammet, herunder:

 1. The Human Journey, der hjælper dig med at sætte dig selv i spil i dit liv ved at fokusere på dine positive menneskelige kvaliteter.
 2. Immunity to Change, der giver dig adgang til frygten bag den traditionelle Enneagramtype frygt, og dermed et langt kraftigere værktøj til personlig udvikling.
 3. Kompetenceniveauerne, der hjælper dig med at starte det rigtige sted med din personlige udvikling og udvikle netop de kompetencer, der er nyttige i den livs-situation du befinder dig i.
 4. Den Integrale tankegang, der giver dig en model til også at inddrage dit helbred, dine relationer, dit professionelle liv, dit behov for restitution, anvendelsen af teknologi etc.
 5. Udviklingscirklen, der viser dig, hvor du får et gennembrud med din personlige udvikling.
 6. Meningstrekanten, der guider dig til at skabe mening i flere områder af dit liv - samtidig.
 7. Master plan og din stamme, der handler om, hvordan du skaber en masterplan for dit liv de kommende 12 måneder samt anvender din viden om Enneagrammet til at komme i mål med din plan.
 8. Objekt Relationer, der giver en grundig indføring i tilblivelsen af din type samt hvilke længsler du sidder fast i - især i dine nære relationer.

 

Hvordan er prisen helt unik på denne uddannelse?

De 12 moduler på onlineuddannelsen svarer til et 6 dages kursus. Dertil kommer valgfrie onlinemøder i din øvegruppe samt mulighed for at deltage på 3 ekstra kursusdage til kostpris (kun kr. 300 + moms pr. dag).

Hvis du valgte at tage denne uddannelse som en traditionel uddannelse, hvor du skulle dække omkostninger til transport, parkering, lokaler, forplejning, kursusmapper etc. ville den koste mere end 10.000 kroner + moms at deltage på.

Du sparer således mere end 60% på denne uddannelsesform i forhold til traditionelle kurser.

Ud over at prisen er langt lavere, fordi træningen foregår online, så er følgende også indeholdt i prisen.

 1. Du kan gense alt materialet i mindst 12 måneder og dermed få genopfrisket det du ikke lige fik med i første omgang.
 2. Du har mulighed for at deltage på onlinemøder, hvor du kan stille spørgsmål til Flemming Christensen og få hjælp til det du aktuelt arbejder med. Deltagelsen er gratis.
 3. Du har 100% tilfredshedsgaranti, og du får alle pengene tilbage, hvis du har gennemgået hele uddannelsen og intet nyt har lært.
 4. Hvis du ønsker at blive certificeret i konceptet Enneagrammet Next Level, giver onlineuddannelsen dig adgang til den efterfølgende autorisationsuddannelse.

Hvad er det helt unikke ved formen på uddannelsen?

Det er naturligvis en onlineuddannelse, hvor du i ro og mag kan studere, når det passer dig. Lav dig en kop kaffe eller te, sæt dig til rette hvor du har ro og fred og træn præcis, når du lige er i humør til det.

Derudover har vi indlagt følgende på uddannelsen:

 1. Du kan deltage på 3 kursusdage i København og dermed bygge de sociale bånd med de andre på holdet, der gør det lidt lettere at spørge om hjælp og dele erfaringer med hinanden - både under og efter uddannelsen.
 2. Vi inddrager alle former for tilgang til læring som fx video, podcast, PowerPoint, øvehæfte, inspirationsdokumenter, online møder med Flemming Christensen etc.
 3. Du kan opdele din træning, så du tager hensyn til ferier, sygdom, spidsbelastninger på arbejde etc.
 4. Du modtager automatisk opdatering på kursusmaterialet, så snart der udvikles nyt materiale (der dukker hele tiden nye spørgsmål op, som alle tidligere deltagere har nytte af at høre svaret på).
 5. Du kan modtage kursusbevis efter afslutning på onlineuddannelsen.
 6. Du modtager undervisning af førende eksperter i verden, som du også løbende kan stille spørgsmål til og dermed blive guidet i din udvikling.
 7. Du kan stille spørgsmål til nuværende og tidligere kursusdeltagere og dermed få inspiration fra mere end 1.000 kursister, der har den samme erfaring som dig.

På hvilken måde er kvaliteten på denne uddannelse unik?

Kvaliteten på denne uddannelse er unik på flere områder:

 1. Du modtager træning af Flemming Christensen, der er blandt de mest innovative eksperter inden for Enneagrammet.
 2. Den førende ekspert i Enneagrammet, Russ Hudson, er en del af denne uddannelsen og du vil modtage helt unikke videoer med Russ, der har modtaget stor ros blandt tidligere deltagere.
 3. Du har adgang til et support-site, hvor du hurtigt kan få hjælp til din booking af onlinemøder, brug af portalen etc.
 4. Vi har indsamlet feedback fra mere end 1.000 deltagere der på nuværende tidspunkt har gennemgået uddannelsen og vi har implementeret  stort set alle de tidligere brugeres forbedringspunkter.
 5. Du vil møde et netværk af guider, der er tidligere kursister, der kan hjælpe dig med at anvende værktøjerne i praksis.
 6. Vi har investeret knap 2 mio. kroner i at sikre læring, sammenhold og forankring af læringen - en investering der kommer dig til gode lige her og nu - samt i din løbende adgang til indholdet.

Enneagrammet Next Level er Danmarks mest komplette, robuste og praktiske undervisningskoncept

Start din online træning den 7. september 2020. Alle priser er ekskl. moms.

Enneagrammet Next Level - onlineuddannelse

3.900 kr.

Grundpris for onlineuddannelsen

12 undervisningsmoduler svarende til 6 dages træning.

150 siders PowerPoint med teori

12 arbejdshæfter på 200 sider

Øvelser til hvert modul

Deltagerbevis

Specialmoduler m. Russ Hudson

Stil spørgsmål & modtag feedback

EKSTRA

12 timers arbejde i øvegrupper

3 kursusdage til kostpris

 

Køb nu

Enneagrammet Next Level - Autorisationsuddannelse

14.700 kr.

Normalpris 18.700 kr.

Selve onlineuddannelsen 

PLUS

6 dages autorisationsuddannelse (onlineuddannelsen er en forudsætning for at deltage på autorisationsuddannelsen)

Normal pris 18.700 kr. + moms.

Du sparer 4.000 kroner ved samlet køb.

Køb nu

Enneagrammet Next Level - Practitioner

18.000 kr.

Normalpris 23.000 kr.

Den samlede Enneagram Practitioner, der indeholder onlineuddannelsen PLUS autorisationsuddannelsen SAMT 2 dages eksamen.

Sammenlagt modtager du 11 dages klassisk holdundervisning samt 6 dages onlinetræning PLUS 6 timers træning i øvegrupper.

DETTE ER DANMARKS MEST EFFEKTIVE ENNEAGRAM PRACTITIONER

Normalpris 23.000 kroner + moms.

Du sparer 6.000 kroner ved samlet køb.

Køb nu

Temaerne på de 12 moduler 

Hvert model har et unikt tema, hvor brugen af Enneagrammet bliver anvendt på en helt unik og praktisk måde.

Modul 1 - Få fornyet energi ved at kende dine motiver

Modul 2 - Brug dig selv og dine kompetencer optimalt

Modul 3 - Lær at sige til og fra overfor de vigtige ting i livet

Modul 4 - Opdag hvornår du enten er inspirerende eller irriterende

Modul 5 - Styrk dit nærvær, nysgerrighed og evnen til at opdage dine mønstre

Modul 6 - Få adgang til en verden af uudnyttede potentialer

Modul 7 - Få styr på dine basale instinkter

Modul 8 - Undgå at snuble i dine blinde kompetencer

Modul 9 - Opdag din retning og byg en robust stamme omkring dig

Modul 10 - Lær at bygge dine kompetencer i den rigtige rækkefølge

Modul 11 - Lær hvordan du på en praktisk måde integrerer det i livet, du ønsker

Modul 12 - Fortsæt dit arbejde med at udvikle dig personligt - i mange måneder og år efter onlineuddannelsen

"Kurset har givet mig et billede af hvorfor det er så svært at ændre vaner og holdninger, og det har været meget værdifuldt. Samtidig har jeg lært nogle greb i forhold til hvordan jeg kan bryde de vaner og overvejelser alligevel. Jeg har fået nogle nye indsigter i de helt små irritationer i hverdagen, som er svære at ændre men alligevel fylder. En ny respekt for hvor dybt forankrede i mig de små ting kan være. Det er en fordel at have tid til at lave øvelserne og fordybe mig i mit eget tempo. Muligheden for at kunne iagttage mig selv over længere tid har givet flere nuancer på min løsning af opgaverne og dermed et større udbytte af de dybdegående og komplekse refleksionsøvelser. "

Helene Wrede
HR partner

"Online uddannelsen giver mig inspiration til mit arbejde som Erhvervscoach og jeg bliver ved med at genbesøge materialet, der sjovt nok altid lige har en ny vinkel på det jeg aktuelt er igang med. Flemming tør også gå et spadestik dybere og træder ind i nærværet og nuets kraft."

Iben Bjerring
Erhvervscoach

"Jeg tog oprindeligt onlineuddannelsen snorlige på de 12 uger, men har efterfølgende vendt tilbage igen og igen og dykker ned i den enorme materialesamling. Flemming gør meget ud af at forklare og eksemplificere, så jeg hurtigt kan komme igang med at bruge værktøjerne sammen med mine klienter."

Marianne Arnkær
Karrierecoach
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.