ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL

Onlineuddannelsen der kombinerer Enneagrammet med andre udviklings- og læringsværktøjer

8 gode grunde til at tage denne uddannelse

Du bestemmer rammerne

Du bestemmer rammerne

Du kan lytte, læse og træne når det passer ind i dine planer, du sparer tid og penge på transport og dit kursuslokale er gratis. Bryg dig selv en kop af din yndlings kaffe eller te, og lav præcis de rammer for læring, der passer dig - derhjemme i fred og ro eller på farten.

Spot typerne

Spot typerne

Du udvikler din evne til at ”spotte” andres typer, og dermed styrker du din kommunikation og dit samarbejde. Samtidig bliver du bedre til at hjælpe andre med at ”spotte” deres egen type.

Se det igen & igen

Se det igen & igen

Du kan tage kurset flere gange, hvorved du får alle nuancerne med og kan bruge kurset som opslagsværk når du på et senere tidspunkt lige har brug for at få svar på et spørgsmål.

Bryd det lukkede loop

Bryd det lukkede loop

Du lærer teorien om, hvordan det lukkede psykologiske loop fungerer for typerne og hvordan det begrænser, eller forhindrer dig, i at træde ind på de højere niveauer af selvindsigt, samt du får værktøjer til at bryde det lukkede loop.

Nye kompetencer

Nye kompetencer

Du bygger den fundamentale tillid til dig selv og dem omkring dig, så du opnår indsigt, mod og dedikation til at give slip på det, der skal gives slip på og til at træde ind i de nye færdigheder du skal udvikle.

Internationalt anerkendt

Internationalt anerkendt

Du bliver en del af et ekseptionelt lærings-miljø hvor Flemming Christensen og Russ Hudson er garanti for en både brugbar, professionel og unik præsentation af Enneagrammet på et internationalt meget højt niveau.

The Human Journey®

The Human Journey®

Du lærer at bruge indsigterne fra The Human Journey®, der hjælper dig med at udleve din ambition, passion eller dit kald.

Immunity to Change®

Immunity to Change®

Du lærer en Enneagram-justeret udgave af Immunity to Change®, som sikrer dig, at du ikke sidder fast i din type, din BIG Assumption (livs-grundantagelse), dine instinkter og relationer samt din kultur.

12 moduler målrettet mod succesfuld udvikling

Enneagrammet er et fantastisk værktøj i sig selv, og det er endnu mere brugbart når det kombineres med udviklings- og læringsværktøjer! 

Flemming Christensen har udviklet dette kursus over 4 år i USA, og det er resultatet af talrige uddannelser, foredrag, bøger og interviews med forfattere, pionerer og førende eksperter, der har ført til de værktøjer og den læring som uddannelsen tilbyder. 

Enneagrammet er et fantastisk redskab til at kickstarte en rejse mod selvindsigt, og kombineret med udviklings- og læringsværktøjer, bliver det muligt at tage skridtet videre og træde ind i den udvikling de fleste søger. Mere brugbar, mere praktisk - mere udvikling! 

Disse 12 moduler er derfor bygget op omkring Enneagrammet, og indrager mange andre værktøjer, drager paralleller, og løfter det derved op til næste niveau... Deraf navnet.

Læs om indholdet på hvert modul

Priser og indhold

Betales som 3 månedlige rater* (priser eksklusiv moms)

Inspiration
1100 kr. /3 mdr. rater
 • 12 online moduler
 • 10 timers video undervisning
 • Teknisk support
 •  
 •  
 •    
 •  
 •  
Tilmeld
Professionel
1300 kr. /3 mdr. rater
 • Alt fra "Inspiration"
 • 150 siders PowerPoint med teori
 • 12 arbejdshæfter på 200 sider
 • Øvelser til hvert modul
 • Deltagerbevis
 • Webinar/telefonkonferencer
 • Special moduler m. Russ Hudson 
 • Stil spørgsmål & modtag feedback
Tilmeld
Advanced
1900 kr. /3 mdr. rater
 • Alt fra "Inspiration"
 • Alt fra "Professionel"
 • Dagsworkshop med Flemming 
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
Tilmeld

Hvad har tidligere kursister sagt?

Kurset har givet mig et billede af hvorfor det er så svært at ændre vaner og holdninger og det har været meget værdifuldt. Samtidig har jeg lært nogle greb i forhold til hvordan jeg kan bryde de vaner og overvejelser alligevel. Jeg har fået nogle nye indsigter i de helt små irritationer i hverdagen, som er svære at ændre men alligevel fylder. En ny respekt for hvor dybt forankrede i mig de små ting kan være. Det er en fordel at have tid til at lave øvelserne og fordybe mig i mit eget tempo. Muligheden for at kunne iagttage mig selv over længere tid har givet flere nuancer på min løsning af opgaverne og dermed et større udbytte af de dybdegående og komplekse refleksionsøvelser.

Helene Wrede

Jeg betragter Flemming som én af de dygtigste undervisere indenfor Enneagrammet herhjemme. Flemming står på et særdeles solidt fundament med hans viden omkring Enneagrammet, men båret frem af en videbegærlighed og en åbenlys interesse i at udvikle sig selv og andre tilegner han sig hele tiden ny viden, som han på allerbedste vis kombinerer med Enneagrammet. Det har overrasket mig hvor nærværende Flemming formår at være – selv i et online univers.

Mette Falther

Onlinekurser passer godt ind i mit liv som selvstændig. Jeg skal ikke være på et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Jeg kan passe det ind, så jeg kan fordybe mig i det, når jeg har tid. Jeg har arbejdet med enneagrammet i flere år. Og alligevel har der været rigtig mange øjenåbnere. Jeg mangler stadig et par moduler og er meget spændt på, hvilke nye erkendelser, der stadig venter mig.

Elisabeth Cederstrøm

Jeg har en del værktøjer i min værktøjskasse, men de er bare værktøjer og man skal kunne tænke for at tage dem frem. Når det brænder på, reagerer jeg instinktivt og husker først mine værktøjer bagefter. I løbet af dette kursus har jeg oplevet ændringer i min grundfølelse, i min instinktive reaktion. Så for mig har jeg ikke bare fået værktøjer, men et andet udgangspunkt, og jeg ser mig selv reagere anderledes når det brænder på. Jeg har måtte grave dybt, men jeg har lært en masse om mig selv.

Anja Winchler

Jeg er vild med onlinekurset, og det er især muligheden for at gå tilbage og se modulerne igen, der har givet mig et stort udbytte. Jeg har fx set modulet med ”Sande og Falske følelser” samt modulet med ”Grundantagelserne” flere gange og hver gang har jeg fået dybere indsigter og kommet tættere på det, som er vigtigt for mig at arbejde med. Jeg har fået kæmpe AHA-oplevelser af kurset, og jeg har fundet min egen træningsrytme, der passer til når der er ro og rum i min hverdag. Jeg vil klart anbefale dette onlinekursus til andre, der ønsker at arbejde seriøst med Enneagrammet og komme i dybden med emnerne.

Sidsel Boesen

Kontakt os!

Send os en besked så kontakter vi dig hurtigst muligt. 


Du må også meget gerne skrive eller ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. 
[email protected]

70 27 80 60