Guide Om Inspiration Kurser Priser Prøv en måned gratis Log ind

Vilkår

Handelsbetingelser

For at kunne handle hos THINK ABOUT IT's online portal ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL skal du acceptere vores handelsbetingelser.

Dette er en juridisk bindende aftale mellem dig og THINK ABOUT IT, som angiver betingelserne for din brug af de tjenester, der tilbydes af ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL

1. Aldersbetingelser: Tjenesten må kun benyttes af personer, der er 13 år eller derover og som har fået tilladelse af vedkommendes forældre eller værge, eller er fyldt 18 år og er myndige.

2. Materiale: Du accepterer, at bruge materialet på ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL udelukkende på eget ansvar.

3. Personoplysninger: THINK ABOUT IT videregiver ikke personoplysninger om vores kunder, medmindre dette fremgår tydeligt, eller der sker brud på denne aftale.

4. Brugsaftale: Produkter der købes på THINK ABOUT IT er udelukkende henvendt til dig som kunde og må kun benyttes af dig personligt. Enhver form for privat og/eller -erhvervsmæssigt formål såsom videresalg, kopiering eller citering er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at foretage nogen form for videregivelse af produktet. Det er heller ikke tilladt for dig, eller tredje part, at omgå, eller forsøge at omgå, eventuelle sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du skulle ønske at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det ligeledes dit ansvar, at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

5. Elektronisk post: Når THINK ABOUT IT modtager kundens elektroniske adresse i forbindelse med salg af en vare eller en tjenesteydelse, har THINK ABOUT IT ifølge markedføringslovgivnignen §6 stk. 2 kundens samtykke til at markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til kunden via elektronisk post. Kunden tilføjes automatisk tre forskellige mailinglister, hvor listen KAJABI & ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL hovedsageligt er af typen "servicemedelelser" og listen THINK ABOUT IT hovedsageligt er af typen "markedsføring". Kunden har til hver en tid mulighed for at framelde sig elektronisk post fra THINK ABOUT IT af typen "markedsføring" og har i hver eneste e-mail fra THINK ABOUT IT mulighed for at afmelde sig på en let og gebyrfri måde. 

Produkter der købes og tilmeldinger, hvor du angiver dit navn og e-mail vil automatisk tilmelde dig både ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL og THINK ABOUT IT mailingliste, som både indgår servicemeddelelser og markedsføring. modtaget dennes elektroniske adresse i forbindelse med salg af en vare eller en tjenesteydelse, markedsføre egne tilsvarende produkter eller tjenesteydelser til kunden via elektronisk post. 

Hvis denne aftale ikke overholdes af dig som kunde, vil du kunne blive retsforfulgt i lovens fulde udstrækning.

Ved at klikke “jeg accepterer betingelserne” eller ved at købe et kursus, angiver du, at du har læst og accepteret vores handelsbetingelser.

Køb af online kursus

Medmindre andet er angivet, er der ingen returret for digitale produkter (downloads og online kurser) købt hos THINK ABOUT IT, men du har som køber stadig 2 års reklamationsret.

Online kurser gives der adgang til på den angivne dag for kursusstart, og – hvis du tilmelder dig efter denne dato, eller hvis andet er angivet - umiddelbart efter betaling. Der gives adgang direkte fra hjemmesiden eller via links tilsendt per email til det købte kursus.

Brugsret

Alle produkter købt på THINK ABOUT IT er ophavsretligt beskyttet og brugsretten gælder kun til personlig brug. Det må ikke bruges til anden undervisning eller i kommercielle sammenhænge.

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb i op til 14 dage efter du har foretaget det, dog ikke, hvis kurset er gået i gang, og du allerede har fået adgang til materialet. Ved at acceptere disse handelsbetingelser, frasiger du dig med andre ord retten til at fortryde købet af det digitale indhold efter at levering er påbegyndt, jf købelovens paragraf FATL §9, stk. 1, nr. 2 og FATL §9, stk. 1, nr. 2, litra a.

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort: Visa, MasterCard, og American Express.

Det er også muligt at betale via faktura. Hvis du ønsker en faktura eller kvittering, der er forskellig fra den, du automatisk modtager, så skriv til [email protected]  Husk at skrive navn, adresse, tlf, evt. firmanavn, email, samt hvilke kurser du ønsker at bestille. Der gives ikke adgang til et online kursus før mindst første rate af den fulde betaling er modtaget, med bindende aftale om at afvikle den fulde betaling indenfor aftalt tid.

Alle priser på ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL er i danske kroner inkl. 25% moms.

Vi er listet som udbyder på IEA Danmark, hvor folk modtager 10% i rabat på vores kurser. Du kan få denne rabat ved at skrive til os.

Feedback, spørgsmål og kommentarer kan henvendes til [email protected].

Lovvalg og værneting

Uoverensstemmelser mellem THINK ABOUT IT og køberen skal afgøres efter dansk ret ved Københavns byret som første instans.

Oplysning om klagemuligheder
 
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Du kan klage til
Center for Klageløsning via
www.forbrug.dk.
 
EUKommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig
relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her
http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores email adresse: [email protected].
God fornøjelse.

© 2016 THINK ABOUT IT & ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL

Close