Træning

Alle kan tilmelde sig vores kurser og uddannelser. Deltag både online her på portalen og i det virkelige liv. Vi tror på, at du opnår de bedste resultater ved at kombinere dette.

Onlineuddannelsen

Kr. 3.300,00

Deltag på denne onlineuddannelse, hvor Flemming Christensen og Russ Hudson underviser dig på 12 moduler og løfter brugen af Enneagrammet ved at kombinere det med udviklings- og læringsværktøjer. 

Læs mere

Typerne i Enneagrammet

Kr. 189,00

Denne samling af 29 videoer går i dybden med typerne og udforsker typen med instinkterne samt potentialerne. 

Tilmeld

Introduktion til Enneagrammet

Kr. 149,00

Bliv introduceret til Enneagrammet, hvor Flemming Christensen, med 10 videoklip på sammenlagt 2 timer, gennemgår typerne og den grundlæggende teori. 

Tilmeld

Autorisationsuddannelsen

Bliv autoriseret og få certifikat i konceptet bag ENNEAGRAMMET NEXT LEVEL. Du får brugsretten til materialerne og du vil få et indgående personligt kendskab til alle værktøjerne. OBS: Kræver at du har fuldført onlineuddannelsen. 

Læs mere

NEXT LEVEL Teams

Uddan dit team i den eneste onlineuddannelse, der kombinerer Enneagrammet med udviklings- og læringsværktøjer. Kombiner det med in-house træning eller design forløbet på en måde, så det passer ind i jeres forretning.

Kontakt os

NEXT LEVEL Coaching

Personlig coaching er en mulighed for at arbejde med netop de områder du ønsker et gennembrud inden for. Coaching er en god kombination til dit medlemskab samt onlineuddannelsen. 

Kontakt os
Close