Guide Om Inspiration Kurser Priser Prøv en måned gratis Log ind

Interview med Nicolai Moltke-Leth

interview Jul 02, 2017

Hvad handler dette interview om?

Hvis din teenager skal have en god start på voksenlivet, bør du overveje at booke en plads på Camp True North, som er stiftet, og i dag drives, af Nicolai Moltke-Leth og Cathrine Moltke-Leth. I dette interview kan du høre Nicolai fortælle, hvorfor det er så vigtigt, at barnet både opnår en masse fagligt ved at gå i skole, samtidig med at der også er brug for menneskelighed i form af det personlige lederskab og sociale kompetencer.

Lyt til dette NEXT LEVEL INTERVIEW med Nicolai Moltke-Leth og bliv inspireret til at tage et frirum i hverdagen og mærke efter, om du stadig er på rette kurs i dit liv – altså om du kender dit eget true north.

Du kan blandt andet høre Nicolai fortælle om:

 • Hvordan finder man sin egen indre flamme?
 • Den gode blanding af 30% teori og 70% øvelse.
 • Det handler om at have det rigtige mindset.
 • Vi skal huske BÅDE-OG tilgange til at skabe det rigtige mindset.
 • Din stabile menneskelige platform bygger på tre principper 1) faglighed, 2) personligt lederskab og 3) sociale kompetencer.
 • Hvis du vil give dit barn de bedste betingelser for vækst og udvikling, så skal du 1) fylde barnet med kærlighed, 2) se barnet og tage det alvorligt og 3) sætte klare grænser og forventninger.
 • Vi bør blive endnu bedre til at frigøre det bedste inde i alle mennesker.
 • Opdag dine styrker og talenter og sæt dem i spil i din hverdag – og du vil straks opleve mere mening og lykke i livet.
 • Vi bør lære – især de unge mennesker – hvordan de undgår stress, angst og depression.
 • Det handler om at forfine bevidsthed, og flytte os op gennem de 5 niveauer for bevidsthed.
   

Klik herunder for at lytte til interviewet: 

Bliv medlem af Danmarks Enneagram-portal

Som medlem kan du løbende holde din viden ved lige om Enneagrammet, og dermed tage din viden om Enneagrammet til det næste niveau. Klik her for at få gratis adgang i en hel måned.

Om Nicolai Moltke-Leth

Udvikling af det menneskelige potentiale blev en passion for Nicolai, og i 1996 udkom bestselleren ”Jo du kan”, der blev startskuddet på en foredrags- og kursusvirksomhed med speciale i udvikling af mennesker.

I 2006 udkom en anden bestseller med titlen ”Et glimt af sjælen” og en stor nysgerrighed og grundlæggende tro på, at vi som mennesker kan langt mere, end vi tror, har bragt ham vidt omkring. Gennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser voksede drømmen om at skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig.

Visionerne tog for alvor form i 2004. Under et world cup motorcykelløb i træningen til Paris-Dakar gik det galt for Nicolai, og han kom alvorligt til skade. Denne oplevelse og de følgende måneders genoptræning fik ham til at stille det store spørgsmål: ”Hvor kan mit arbejde og min passion egentlig gøre den største forskel?”.

Svaret var enkelt. Hos børn og unge. Inden for mange hæmmende overbevisninger får fodfæste. At opdage ressourcer og selvværd i en tidlig alder har afgørende betydning for at træffe kompetente valg og navigere sikkert gennem livet med modet til at gå efter vores drømme.

Læs mere om Nicolai Moltke-Leth her: www.nicolaimoltke-leth.dk

Læs mere om ideen bag ved True North: www.truenorth.dk

Læs mere om Camp True North: www.camptruenorth.dk

Close