Guide Om Inspiration Kurser Priser Prøv en måned gratis Log ind

Interview med Søren Poulsen

interview Jun 01, 2017

Hvad handler dette interview om?

I dette interview kan du høre Søren Poulsen fortælle om, hvordan vi fuldstændig har taget af fejl omkring den måde vi træffer beslutninger på. Du kan høre Søren fortælle om bl.a.:

  • Hvordan vores biologi og psykologi påvirker hinanden
  • Vi tror, at vi træffer beslutninger rent rationelt - men det er helt forkert!
  • Meget træning inden for ledertræning, feedbacktræning og personlige udvikling bygger på en forkert antagelse
  • Mange mennesker føler sig ulykkelige ved at skulle være (alt for) rationelle
  • Den naturlige menneskelige reaktion bliver ofte undertrykt - fordi den er emotionel
  • Det er vigtigt at føle sig ok, som menneske, men det kræver at vi skal aflære vores forståelse af, hvordan vi træffer beslutninger
  • Det emotionelle center reagerer 20-100 gange hurtigere en det rationelle center
  • Vores kultur er ikke indrettet til at være emotionel eller tale om følelser
  • Det handler om at være i ressonans med sig selv og hinanden

Klik herunder for at lytte til interviewet

Bliv medlem af Danmarks Enneagram-portal

Som medlem kan du løbende holde din viden ved lige om Enneagrammet, og dermed tage din viden om Enneagrammet til det næste niveau. Klik her for at få gratis adgang i en hel måned.

Kort om Søren Poulsen

Søren Poulsen er oprindeligt uddannet biolog, men har suppleret sin uddannelse med en master i motivationspsykologi. Søren er desuden uddannet og certificeret i avanceret hypnoterapi fra Institut for Avanceret Hypnose. Søren har således både en biologisk og psykologisk viden og forståelse af hjernens opbygning og funktionalitet.

Søren har mere end 17 års erfaring som leder og intern specialist i Novo Nordisk A/S – heraf 2 år som Uddannelseschef, samt 10 års erfaring som ledertræningskonsulent med mere end 600 dokumenterede undervisningsdage ”på gulvet”. Søren er i dag blandt andet ansvarlig for den psykologiske træning af de nye ledere i Novo Nordisk – således, at lederne får en dybere forståelse for hvordan menneskets psykologi og biologi ligger til grund for medarbejdernes reaktioner og adfærdsmønstre. 

Søren har udover fuldtidsjobbet hos Novo Nordisk firmaet Learn2Motivate, som tilbyder coaching, hypnose, kurser, foredrag, samt ledertræning og teambuilding. Læs mere om Søren Poulsen på www.learn2motivate.dk.

Close