Uddannelse og videre træning

Det er vores ambition, at levere præcis den viden, indsigter, materialer, træning og øvelser, der hjælper dig med at tage din brug af Enneagrammet til det næste niveau.

Vi er overbevist om, at læring sker bedst som en kombination af online- og traditionelle kurser i samspillet med andre kursister. Derfor kombinerer vi altid din uddannelse med adgang til online materialer og videre træning så du løbende kan vedligeholde din erfaring.

Kurser & Uddannelser

Enneagram Basic

Pris 3.750 kr. + moms

Deltag på dette 3 dages grundkursus i Enneagrammet og lær mere om, hvordan vi bliver motiveret af forskellige ting, hvordan vi kommunikerer forskelligt samt hvordan du anvender disse forskelligheder optimalt.

Læs mere

Enneagram Basic Integration

Pris 999 kr. + moms

Når du har deltaget på et Enneagram Basic kan der være behov for at integrere alle de emner, der er gennemgået på grundkursus. Du vil bl.a. opdage de områder, som du med fordel kan arbejde videre med samt få guider til dit videre arbejde.

Afholdes flere gange om året, og kræver at du har gennemført Enneagram Next Level - Basic eller tilsvarende kursus.

Læs mere

Onlineuddannelsen

Pris 3.900,00 kr. + moms

Deltag på denne online-uddannelse, hvor Flemming Christensen og Russ Hudson underviser dig på 12 moduler og løfter brugen af Enneagrammet ved at kombinere det med andre udviklings- og læringsværktøjer. 

Læs mere

Autorisations-uddannelsen

Pris 14.800 kr. + moms

Bliv autoriseret og få certifikat i konceptet bag Enneagrammet Next Level. Du  vil få et indgående personligt kendskab til alle værktøjerne.


OBS: Det er en forudsætning, at du har gennemført vores online-uddannelse. 

Læs mere

Certificering Practitioner

Pris kr. 4.300 + moms

Nu har du mulighed for at blive certificeret som Enneagrammet Next Level - practitioner. Certificerings-dagene er en blanding af et kursus, quizzer, fremlægning samt sikring af, at du har den praktiske erfaring med Enneagrammet.

OBS: Det kræver at du har gennemført vores Autorisations-uddannelse.

Læs mere

MASTER CLASS med Russ Hudson

Pris 3.900 kr. + moms

Den 10.-12. september 2021 afholder Russ Hudson endnu en gang en ny og innovativ workshop i København. Emnet afslører vi senere, men vi garanterer at der som altid vil være dybde, indsigt og nærvær.

OBS: Workshoppen er på engelsk

Læs mere

Enneagram Practitioner

Pris 22.400 kr. + moms

En Enneagram Practitioner fra THINK ABOUT IT består af Onlineuddannelsen PLUS Autorisations-uddannelsen PLUS Certificeringen samt deltagelse på mindst 2 gratis træningsdage.

Denne fulde pakke giver dig BÅDE en autorisation i konceptet Enneagrammet Next Level SAMT en certificering som Practitioner.

Læs mere

Online Instinkt-uddannelse

Pris 497 USD + moms

Lær fra mesteren selv, når Russ Hudson på dette online kursus gennemgår de 3 Instinkter, med hver 15 underkategorier, der gør arbejdet med Instinkterne helt utroligt praktisk. Deltag på denne online instinkt-uddannelse, der svarer til et traditionelt kursus på 5 dage.

OBS: Kurset er på engelsk.

Læs mere

Workshops & Foredrag

Enneagramaften

Pris 120 kr. + moms

Hver måned kan du deltage på en Enneagram-aften, der foregår fra klokken 18.00 til 21.00. Det er vores ønske, at du vil bruge disse aftener til at vedligeholde din viden om Enneagrammet.

Læs mere

Vedligeholdelse af din viden & Inspiration (gratis)

Tips til typerne

Pris (gratis)

Vi har optaget en række videoer, som du helt gratis kan få adgang til, og som indeholder tips til hver af de 9 typer. Det er generelle tips, tips til dig i dine relationer og tips i forbindelse med at modtage feedback.

Gratis adgang

Enneagramhæfter

Pris (gratis)

Vi har tidligere trykt og solgt en række hæfter om typerne i Enneagrammet, historien bag Enneagrammet, typernes måde at kommunikere på. En del af disse hæfter har vi konverteret til et online format, som du har gratis adgang til.

Gratis adgang

Hverdagspilgrim

Pris (gratis)

Podcasten Hverdagspilgrim handler bl.a. om hvordan typerne i Enneagrammet skaber gennembrud med deres personlige udvikling, hvordan du kan udvikle dig i dine nære relationer og meget mere...

Gratis adgang

Typernes indbyrdes relationer

Pris (gratis)

Du kan nu helt gratis få adgang til 45 videoer, der fortæller om de mange type-par i Enneagrammet. Du vil lære mere om, hvordan typerne er magiske sammen, hvordan de går hinanden på nerverne samt hvad der skal til for at genvinde balancen i relationen.

Gratis adgang

Typerne i Enneagrammet

Pris (gratis)

På THINK ABOUT IT's blog kan du læse mere om typerne, høre podcast om arbejdet med typerne og få inspiration om typerne.

Det er naturligvis helt gratis og bloggen bliver opdateret løbende.

Gratis adgang

Excellent Ledelse

I 2011 gennemførte THINK ABOUT IT en stor undersøgelse omkring den professionelle anvendelse af Enneagrammet. Vi var interesserede i at få en fornemmelse for, hvor udbredt Enneagrammet var i erhvervslivet og blandt ledere, om der er forskel på typernes og deres leder-gerning samt om der måtte være forskel på, hvad mænd og kvinder tænker om ledelse.

Resultaterne blev samlet i en stor rapport, som du helt gratis kan downloade i PDF-format.

Hent rapporten

Meetafy

På Meetafy kan du løbende læse artikler om det der sker, når mennesker mødes - og når mennesket møder sig selv.

Meetafy er et univers, hvor 30+ bloggere løbende skriver om "mødet", og hvor du ugentligt kan modtage ny inspiration.

Gratis adgang

Konsulentopgaver

NEXT LEVEL Teams

Uddan dit team i den eneste onlineuddannelse, der kombinerer Enneagrammet med udviklings- og læringsværktøjer. Kombiner det med in-house træning eller design forløbet på en måde, så det passer ind i jeres forretning.

Kontakt os

NEXT LEVEL Coaching

Personlig coaching er en mulighed for at arbejde med netop de områder du ønsker et gennembrud inden for. Coaching er en god kombination til dit medlemskab samt onlineuddannelsen. 

Kontakt os
Close